miercuri, 4 decembrie 2013

Tu ce cadou vrei de Craciun?

Mai sunt două săptămâni până pe 25 Decembrie, Crăciunul bate la uşa şi deja cu toţii ne gândim la cadouri, fie la darurile pe care urmează să le primim, fie darurile pe care vrem să le oferim.

Dar de ce facem cadouri? Să-i bucurăm pe cei dragi? Să îndeplinim o datorie?  Sau pentru ca e Crăciunul şi toată lumea face asta?...


Ei bine, cadourile reuşite nu ţin cont de cât de mult au costat, ci de cum sunt dăruite. Adică trebuie să fie oferit din inimă pentru că valoarea lui nu se măsoară în bani, ci în intenţii.

De fiecare dată când caut un cadou merg într-un magazin şi niciodată nu reuşesc să mă decid ce să cumpăr. Parcă sunt prea multe articole şi mai şi seamănă între ele... aşa că eu ce să aleg? Nu mai bine caut pe internet un cadou potrivit şi nu-mi mai pierd timpul prin magazine?

Am ajuns la concluzia că online îţi rezolvi cel mai uşor această problema. Cum să nu găseşti un cadou repede atunci când ajungi pe o pagină cu sute de articole frumos prezentate şi cu descrieri captivante.
Din link în link am ajuns pe pagina magazinul borealy.ro. Cei de aici au o listă impresionată de cadouri pentru toate gusturile şi parcă atunci când ai o descriere în faţă şi câteva reviewuri de la ceilalţi cumpărători, nu mai e aşa de greu să alegi un cadou de Crăciun pentru cei dragi.

De cum intri pe pagina lor, unul dintre cadourile care ies în evidenţă este Boatman o corabie personalizată unde poţi scrie numele persoanei care urmează să o primeasca. Sau, de ce nu, poţi chiar da nume corabiei pe o plăcută  argintie sau aurie. Un cadou excelent pentru persoanele cu spirit de aventură, dar şi pentru cei visători deoarece corabia te duce cu gândul la aventurile pe care  le poţi avea pe mare, dar şi la un loc departe în larg unde odată cu apa ţi se liniştesc şi gândurile.

Dar tot timpul noi facem cadouri şi îl uităm pe Moş Crăciun, lui nu îi face nimeni cadouri? Dacă vreţi să-l ameţiţi puţin pe moşul ca să va lase mai multe cadouri ce altceva ar fi mai potrivit decât o sticlă de vin fiert  ?

Ajută-l pe Moş Crăciun să redescopere magia iernii cu o cană de vin cald şi fiţi siguri că anul următor când vă va aduce cadouri o să fie însoţit şi de crăciuniţele lui.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu