luni, 30 iunie 2014

Stinge lumina, Paraziții și RATB-ul



Probabil că știi cum e să pierzi RATB-ul de noapte și să aștepți 40 de minute până la următorul. Ei bine, după concertul de zilele prieteniei din Piața Constituției am putut lua parte la un eveniment minunat din viața mea de cetățean responsabil și de călator în minunatele RATB-uri.

Prima stație după Unirii se face beznă în RATB, instinctiv, încep cu ”stinge lumina...” și sunt acompaniat și de alți călători. Șoferul care mi s-a părut că luase ceva la bord înainte să se urce la volan a venit suparat la noi să nu mai facem gălăgie, greu cu mahmureala asta... Prin RATB se aude ”paranoia e mare, paranoia e mare”, se duce cuminte la locul lui și își continuă treaba.

La următoarea stație, o femeie îi pune o întrebare la care refuză să răspundă, din ce am înțeles, întrebarea se referea la zona în care ajunge RATB-ul, moment în care, desigur că i-au sărit toți în cap pentru că a fost foarte nesimțit. Ne-a lăsat așa vro 2-3 stații și a chemat poliția(om deștept, ce pot să zic), aceștia au vrut să urce în RATB, dar le-a fost spus deja de la primul pas de către toți călătorii că atunci când ești tratat cu nesimțire, oferi tot nesimțire. Polițistii au constatat că el nu avea dreptate, asa că au plecat și domnului șofer i-a fost dedicată melodia ” de ziua ta” cântată de aproximativ 15 oameni din RATB.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu